AnaSayfa / Genel / Kahve falında haşlanmış mısır görmek

Kahve falında haşlanmış mısır görmek

Kahve falında haşlanmış mısır görmek sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, iş ve aile hayatında saygınlık kazanacağına, beklenen mirasın alınacağına, geçim derdinden kurtulacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, pek çok kişinin hayatını kurtaracağına ve sayısız hayır işleyeceğine, işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine, hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, zor zamanların geride kalacağına alamet eder.

Kahve falında haşlanmış mısır gördüyseniz:

  • Mide hassasiyetleri yaşanabilir.

Kahve falında haşlama mısır yemek bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine ya da bir ihalede ön sıraya girileceğine ya da yalan ve dolanla insanlardan para toplanacağına, bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında haşlanmış mısır taneleri görmek düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında mısır haşlaması görmek içine düştüğü yokluktan ve sıkıntıdan kurtulacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine delalettir.

Kahve falında haşlanmış mısır görmek itibarını geri kazanacağına, iş hayatında ve eğitim hayatında vereceği kararları bu haberler doğrultusunda vereceğine rivayet eder.

Kahve falında haşlanmış mısır almak hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, mutluluktan, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında haşlanmış mısır yediğini görmek çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine inanılır.

Kahve falında haşlanmış mısır tanesi görmek çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, uzak bir yerden gelecek iş teklifinin kabul edileceğine işarettir.

Kahve falında haşlama mısır görmek yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir