AnaSayfa / Genel / Kahve falında mısır haşlaması görmek

Kahve falında mısır haşlaması görmek

Kahve falında mısır haşlaması görmek aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, maddi anlamda feraha ermeye, eşit davranılacağına, bazı radikal kararlar alınacağına, işinde çok önemli noktalara gelmeyi başaracağına, hayırlı günler yaşayacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, hafifleyeceğine, kazancından başkalarına da vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mısır haşlaması gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizde sezgileriniz sizi yanıltmayacak.

Kahve falında mısır haşlaması görmek daha iyi imkânlara sahip olacağına, hak etmediği sözlere ve muameleye maruz kalacağına delalettir.

Kahve falında haşlanmış mısır yediğini görmek çok güzel bir kısmeti ikiye katlayacağına, bereket ve zenginlik bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında haşlama mısır yemek kişinin yeryüzünde ne isteği varsa hepsinin teker teker gerçekleşeceğine, kavgaların biteceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında haşlama mısır görmek kişinin bu yeni düzene kendisini adapte etmekte zorlanacağına, gereksiz yere bazı tartışmaların odağında kalınacağına tabir olunur.

Kahve falında haşlanmış mısır almak malının ve parasının eksilmeyeceğine, parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında haşlanmış mısır taneleri görmek hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, işsiz ve aşsız kalmayacağına, insanların alım gücünün azalacağına inanılır.

Kahve falında haşlamış mısır görmek işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında haşlanmış mısır görmek uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir