AnaSayfa / Genel / Kahve falında haşlanmış bamya görmek

Kahve falında haşlanmış bamya görmek

Kahve falında haşlanmış bamya görmek yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, kişinin sevdikleri ile bol muhabbette olacağına, şartlarının da zenginleşeceğine, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, sabırla hayatına devam edeceğine, eline yeni fırsatların geçeceğine, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine yorulur.

Kahve falında haşlanmış bamya gördüyseniz:

  • Bazı plan veya projeleriniz konusunda ısrarcı olmanız sonunda direnci kırmanızı sağlayabilir.

Kahve falında haşlanmış bamya görmek ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine, kırgınlık yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bamya satın almak sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, duraklama yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kuru bamya görmek uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine, iş hayatında makam sahibi olunacağına inanılır.

Kahve falında bamya çorbası yemek çok mutlu olunacağına, yeni çalışmalar yapmak ve yeni işlere girmek için çok büyük bir hevese ve isteğe kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında taze bamya görmek hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, asık suratlı veya ağlıyor ise de üzüntü verici bir olay yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında etli bamya yemek paslı bir çiviye basabileceğine, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine çok inandıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında bamya yemeği yapmak girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, istediği herşeye kavuşacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine, kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine delalettir.

Kahve falında bamya görmek gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine, bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir