AnaSayfa / Genel / Kahve falında haşlanmış soğan görmek

Kahve falında haşlanmış soğan görmek

Kahve falında haşlanmış soğan görmek hayatının afiyette geçeceğine, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine, yaptığı işlerin de içine sineceğine, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına, mesleğinde geri plana düşeceğine, ertelenen bir tatile çıkılacağına, elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, işlediği hayır nedeni ile çevresindekilerin taktirini kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında haşlanmış soğan gördüyseniz:

  • Aşırı çalışmak veya arzu ettiğiniz rakamlarda gelir elde edememekse sizi aşağı çekebilir.

Kahve falında haşlanmış soğan görmek geçim derdi ve telaşı içine düşeceğine, dostların ve arkadaşların vefasızlığı ile karşılaşılacağına işaret eder.

Kahve falında haşlanmış asma yaprağı görmek ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına alamet eder.

Kahve falında haşlanmış sebze görmek sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında haşlanmış et yediğini görmek sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, ancak ortaya çıkacak kötü bir durumdan ötürü işlerin bir anda aksamaya başlayacağına ve hayatın bu durumdan çok olumsuz etkileneceğine tabir olunur.

Kahve falında haşlanmış mısır taneleri görmek büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine, isteklerinin, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında haşlanmış yumurta dağıtmak hayatında meydana gelecek yeniliklerin yüzünün gülmesine vesile olacağına, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine yorulur.

Kahve falında haşlanmış balık görmek aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, bu nedenle düzeninin bozulacağına ve sahip olduklarının da elinden kayıp gideceğine, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına işarettir.

Kahve falında haşlanmış kara lahana görmek üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına, çok büyük dertler ile boğuşmak zorunda kalınacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir