AnaSayfa / Genel / Kahve falında hareketsiz fare görmek

Kahve falında hareketsiz fare görmek

Kahve falında hareketsiz fare görmek çocuklarına ve ailesine karşı her zaman şefkatli davranacağına, yaşlanmayacağına ve enerjisini kaybetmeyeceğine, iyi ve kolay geçim halinde olacağına, kazanca ve ekmeğe kavuşacağına dolayısıyla da rahata ereceğine, kendisini üzen bazı kişileri hayatından çıkararak daha rahat bir şekilde hareket etmeye başlayacağına, rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, dedikodu edeceğine, büyük üzüntülere sebep olacağına işaret eder.

Kahve falında hareketsiz fare gördüyseniz:

  • Bitirilmesi önemli şeylere öncelik tanımalı, pişman olacağınız ya da geri döndürülmesi zor durumlardan kaçınmalısınız.

Kahve falında hareketsiz fare görmek götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, iş sahibi değilse çok iyi bir işe sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında el hareketi çekmek rızkın, verimin, bolluğun ve bereketin artacağına, duyduğu üzüntülerin ve endişelerin sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında eşyaları hareket ettirmek her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına, makamında en yüksek noktaya erişeceğine alamet eder.

Kahve falında el hareketi görmek düşmanlarına da dost olacağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hareket halindeki trene binmek çok büyük destek vereceğine, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, işlerinin açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hareketsiz kalmak hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceği gibi her şeyin en çoğuna ve en kalitelisine sahip olacağına, yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında kabenin hareket ettiğini görmek kişinin şifa bulacağına, insanlarla iletişiminin kuvvetli olacağına işarettir.

Kahve falında eşya hareket ettirmek kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, çareyi başka yerlerde arayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir