Kahve falında hareketsiz kalmak

Kahve falında hareketsiz kalmak bundan sonra ortaya koyacağı bütün çalışmaların çok hızlı bir şekilde dikkat çekeceğine, kişinin alım gücünün yükseleceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, dargınların barışacağına, işinde uzmanlaşacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına delalettir.

Kahve falında hareketsiz kalmak gördüyseniz:

  • Kontrollü harcamalısınız.

Kahve falında hareketsiz kalmak her zaman evlatlarının başarılarıyla gurur duyacağına, açık zihinli, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında anne karnındaki bebeğin hareket ettiğini görmek koyu sohbetler edeceğine, yenileneceğine alamet eder.

Kahve falında hızlı hareket etmek her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına, kimseye haksızlık etmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında el hareketi çekmek üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine, aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına inanılır.

Kahve falında hareket eden otobüs görmek sevdiği insanla romantik, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına, elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hareket eden mezar görmek çok iyi yerlere gelip büyük miktarda para kazanacağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine işarettir.

Kahve falında hareketli yıldızlar görmek bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, çaresizliğinin büyüyeceğine, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına delalettir.

Kahve falında hareketli bebek görmek işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına borçlarının giderek artacağına ve falı kapatan kişinin, bu sorunlardan kurtulmak için çok büyük çaba göstereceğine, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir