AnaSayfa / Genel / Kahve falında hareket halinde tren görmek

Kahve falında hareket halinde tren görmek

Kahve falında hareket halinde tren görmek verilen emeklerin boşa gideceğine, maharetli bir kişi ile evlenileceğine, rahat bir hayat yaşanacağına, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine ve maddi zararlara uğranacağına, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, yükseleceğine, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine, parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine inanılır.

Kahve falında hareket halinde tren gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla veya partnerinizle keyifli vakit geçirebilirsiniz.

Kahve falında hareket halinde tren görmek şansının her daim kendisinden yana gideceğine, yıpratıcı ve zor da olsa illaki atlatılacağına alamet eder.

Kahve falında hareket halindeki trene binmek moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına, yollarını ayıracağına rivayet eder.

Kahve falında eşyaların hareket ettiğini görmek sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine, insanların takdirine mazhar olacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında toprağın hareket ettiğini görmek yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine ve bu süreç içinde iletişimde sorun yaşanacağına, iyi hissedileceğine inanılır.

Kahve falında hızlı hareket etmek zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, hile ile mal elde etmeye yorulmaktadır.

Kahve falında hareketsiz fare görmek ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına, iş sahibi değilse çok iyi bir işe sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dokunmadan hareket ettirmek arif kimselerden sayılacağına, haneye bolluk ve bereket geleceğine, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına delalettir.

Kahve falında akrobatik hareketler yapmak mal kaybına uğrayacağına, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir