AnaSayfa / Genel / Kahve falında akrobatik hareketler yapmak

Kahve falında akrobatik hareketler yapmak

Kahve falında akrobatik hareketler yapmak yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine, yaptıklarının ciddiyetine daha sonra varacağına, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, kendisinin de günlerce bunun tedirginliğini yaşayacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine işarettir.

Kahve falında akrobatik hareketler yapmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda fikir açıklamadan veya pozisyonunuzu almadan önce olayları her açıdan ele almanızda fayda var.

Kahve falında akrobatik hareketler yapmak zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına, çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine tabir olunur.

Kahve falında hareket yapmak hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına, işinin yoluna gireceğine alamet eder.

Kahve falında toprağın hareket ettiğini görmek güçlendikçe güçleneceğine, etrafındaki insanlar ile sürekli tartışıp duracağına alamet etmektedir.

Kahve falında evin hareket ettiğini görmek iş hayatında yeni bir dönem açılacağına, hayatının düzene gireceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eşyaları hareket ettirmek uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, yaşadığı bir rahatsızlıktan Allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında suyu hareket ettirmek hayata küsecek duruma geleceğine, ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında ölünün hareket ettiğini görmek çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, iflas edeceğine ancak yine de yılmayıp ayağa kalkmak için yeni yollar arayacağına alamet eder.

Kahve falında kabenin hareket ettiğini görmek büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, onu huzura ve şifaya götürecek yollar bulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir