AnaSayfa / Genel / Kahve falında hapısten kaçmak

Kahve falında hapısten kaçmak

Kahve falında hapısten kaçmak ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine ve arkadaşlar arasında sevilen bir kişi olunacağına, işlerin daha kötüye gideceğine, hasta ise şifa bulacağına, endişelerinin bitip yerini mutluluğun alacağına, eline geçene para sayesinde hanesine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, işlerinin yoluna gireceğine, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, hayatın fal sahibine güleceğine, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hapısten kaçmak gördüyseniz:

  • Şef, işveren ya da aile büyükleriniz gibi kimselerden gelen olumlu yaklaşımlar sizi şaşırtabilir.

Kahve falında hapse girmek ve kaçmak sorunlarına yardım etmek için başka kişileri bulup onlarla çalışacağına, güvenilir bir kimse olduğuna ve kişiyi her daim kollayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hapısten kaçmak gitmediği yerlere gideceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında hapse girmemek için kaçmak ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına, terfi alamayacağına delalet eder.

Kahve falında hapse girip kaçmak güzel ahlakı ve iyi kalbi sayesinde Allah’ın sevgili kulları arasında olacağına, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine inanılır.

Kahve falında hapse atılmak kendisine uzun süre gelemediği gibi işte de moralsizliği nedeniyle sıkıntı yaşayacağına, onlarla artık hep bir arada olunacağına yorulur.

Kahve falında hapse girmek çıkmak endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine, maddi ve manevi olarak ailesinden büyük destek göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin hapse girdiğini görmek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine ve bu dönemde alınan her türlü kararın kişinin hayatında dönüşsüz etkiler bırakacağına delalet eder.

Kahve falında çok hap içmek rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, başarılı bir kişi olunacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir