AnaSayfa / Genel / Kahve falında aileden birinin hapse girdiğini görmek

Kahve falında aileden birinin hapse girdiğini görmek

Kahve falında aileden birinin hapse girdiğini görmek oldukça büyük bir tehlike geçireceğinize, huzursuzlukların sona ereceğine, onların ahını alacak sözler edeceğine ya da hareketler de bulunacağına, kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına, başında büyük uğursuzlukların ve şanssızlıkların dönüp durduğuna, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında aileden birinin hapse girdiğini gördüyseniz:

  • Diğerlerinin ne yapmak istediğini doğru anlamaya çalışmanızda fayda var.

Kahve falında aileden birinin hapse girdiğini görmek zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, arzuların gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tanıdığının hapse girdiğini görmek falı kapatan kişinin, ferahlığa çıkacağına, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında bir yakınının hapse girdiğini görmek eş dost ya da akrabalardan biri ile ortaklık kurulacağına, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına delalettir.

Kahve falında yakınlarının hapse girdiğini görmek borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına, hak ettiği mutluluğu yakalayacağına işaret eder.

Kahve falında birini hapse girdiğini görmek işinde dar boğaza gireceğine ve ticari faaliyetlerinde azalma başlayacağına, yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birini hapse girdiği görmek sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında babamın hapse girdiğini görmek epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, eline geçen kazançlar ile çok güzel zamanlar geçireceğine alamet eder.

Kahve falında kocasının hapse girdiğini görmek ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir