AnaSayfa / Genel / Kahve falında hap vermek

Kahve falında hap vermek

Kahve falında hap vermek girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, projelerinin engellenmeye çalışılacağına, doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan fal sahibinin iş yatırımları yapacağına, gerçek ve kalıcı dostluklar edineceğine, eşini de kendisi istediği gibi yönlendireceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan fal sahibinin,  rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında hap vermek gördüyseniz:

  • Farklı yaşam tarzları, yeni eğitimler ya da seyahatler her anlamda faydalı olabilir.

Kahve falında annenin hapse girdiğini görmek ağlayacağına, rakiplerini ve düşmanlarını korkutup kaçıracağına delalet eder.

Kahve falında babanın hapse girdiğini görmek çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yakının hapse girdiğini görmek makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına delalettir.

Kahve falında hapse girip çıktığını görmek maddi durumunu düzelterek hemen işlerini yoluna koyacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine alamet eder.

Kahve falında babasının hapse girdiğini görmek hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına, bir anda yokluğa düşüleceğine işarettir.

Kahve falında vitamin hapı görmek rızkın da aynı oranda çoğalacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yakınlarının hapse girdiğini görmek kötü günlerini atlatmayı başaracağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, mutluluğun kapıyı çalacağına işaret eder.

Kahve falında bir tanıdığının hapse girdiğini görmek yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine ve aile hayatı ve iş hayatı içinde çok üzüntü duyulacağına, herhangi bir sıkıntı ya da sorun yaşamayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir