AnaSayfa / Genel / Kahve falında hapse düşeceğini görmek

Kahve falında hapse düşeceğini görmek

Kahve falında hapse düşeceğini görmek sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına, ticaret hayatında ön plana çıkacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, itibar edineceğine, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, hayıflanacağına, elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine inanılır.

Kahve falında hapse düşeceğini gördüyseniz:

  • Motivasyonunuzu düşüren kişiler olabilir.

Kahve falında birinin hapse düştüğünü görmek kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine delalet eder.

Kahve falında kardeşinin hapse düştüğünü görmek insanlarla bir araya geleceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine ve arkadaşlar arasında sevilen bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hapse düşeceğini görmek yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine, kısa sürede hayatının düzene gireceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına yorulur.

Kahve falında eşinin hapse düştüğünü görmek kalabalık günler geçirileceğine, zorlukları aşacağınıza ve rahata ereceğinize delalettir.

Kahve falında hapse düştüğünü görmek aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, elinin darlaşacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine inanılır.

Kahve falında kırmızı hap görmek alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına, sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, zor zamanların geride kalacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine delalettir.

Kahve falında oğlunun hapse girdiğini görmek mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının hapse girdiğini görmek eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, hayal edilen şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir