AnaSayfa / Genel / Kahve falında hapse gireceğini görmek

Kahve falında hapse gireceğini görmek

Kahve falında hapse gireceğini görmek eğleneceğine, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine, yetki ve söz sahibi olacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, işlerinde birçok sorun yaşadıktan sonra büyük maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekeceğine, bütün borçlarını rahatça ödeyeceğine ve aile hayatında da iş hayatında da çok mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hapse gireceğini gördüyseniz:

  • Bir yer değişikliği, durumunuzda istikrarı sağlamanızı kolaylaştırabilir.

Kahve falında sevdiğin birinin hapse girdiğini görmek korkularından kurtulacağına, hayata karşı cesaretleneceğine, üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eşinin hapse düştüğünü görmek yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birini hapse girdiği görmek Allah katında da bir üst mertebeye yükseldiğine inanacağı şeyler yapacağına, maddi ve manevi olarak ferahlık yaşanacağına işarettir.

Kahve falında kimyasal hap görmek var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına, maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına inanılır.

Kahve falında hapse cezası almak hastalıklarından kurtulacağına, zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kardeşinin hapse girdiğini görmek kendi ailesi ile de arasının açılacağına, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine delalettir.

Kahve falında akrabanın hapse girdiğini görmek uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, çok büyük hatalar yaparak birçok değerli insanı kırıp küstüreceğine yorulur.

Kahve falında başkasının hapse girdiğini duymak eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir