AnaSayfa / Genel / Kahve falında uyuşturucu hap görmek

Kahve falında uyuşturucu hap görmek

Kahve falında uyuşturucu hap görmek yeni ve büyük başarı getirecek bir işe gireceğine, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, uzun zaman önce başladığı ancak sonra üzerine düşünemediği bir proje ile ilgili olarak yeni adımlar atmaya başlayacağına ve bu sayede bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, kötü olayların birbiri ardına yaşanacağına, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, geçim zorluğundan kurtulacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, işlerinde çok büyük ilerleme sağlayacağına, çalışkanlığı ve dürüstlüğü ile herkesi hayran bırakacağına inanılır.

Kahve falında uyuşturucu hap gördüyseniz:

  • Dost saydığınız birisinin kendi çıkarı söz konusu olunca size karşı yabancılaştığını görerek üzülebilirsiniz.

Kahve falında birini öldürüp hapse girmek düşmanlarını yenilgiye uğratıp pek çok kişiyi de kıskançlık duygularına sevk edeceğine, çok hayırlı ve güzel bir olayla karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında babasının hapse girdiğini görmek maddi gücünün artmasıyla beraber kudret sahibi olacağına, verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında hap içtiğini görmek üçüncü gözünün açılacağına, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine, hak yoluna döneceğine, doğruluğu bulacağına alamet eder.

Kahve falında hapse girmemek için kaçmak düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına delalettir.

Kahve falında eşinin hapse düştüğünü görmek nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, fal sahibinin gönlünün feraha ereceğine, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına işarettir.

Kahve falında bir arkadaşının hapse girdiğini görmek iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz hap içmek yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında hap yutamamak sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, maddi olarak büyük getirisi olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir