AnaSayfa / Genel / Kahve falında hapse düştüğünü görmek

Kahve falında hapse düştüğünü görmek

Kahve falında hapse düştüğünü görmek artık rahat bir nefes alacağına, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, yaşadığı zor günlerin biteceğine, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, kendi patronu olacağına, ailesinin de tasvip etmediği konularda direttiği için başını belaya sokacağına, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına, bazen de eşlerden birinin hastalık nedeniyle bir süre zor günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında hapse düştüğünü gördüyseniz:

  • Bazı seçimler yapmanız gerekiyorsa en az karşı çıkışla karşı karşıya kalacağınız yolu seçmelisiniz.

Kahve falında eşinin hapse düştüğünü görmek kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine, yeni arkadaşlıklar kurulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin hapse düştüğünü görmek sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, sorunların çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında hapse düştüğünü görmek ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında hapse düşeceğini görmek ayağının tökezleyip, işlerinin aksayacağına, hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına rivayet eder.

Kahve falında kardeşinin hapse düştüğünü görmek maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, sıkıntılı, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına yorulur.

Kahve falında hap çiğnemek bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, sıkıntılarının artacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birini öldürmek ve hapse girmek kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, maddi açıdan çok sıkıntı çekileceğine ve yakın bir arkadaşının ihanetine uğranacağına delalettir.

Kahve falında susuz hap içmek kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir