Kahve falında kardeşinin hapse düştüğünü görmek

Kahve falında kardeşinin hapse düştüğünü görmek hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine, her şeyin sarpa saracağına ve talihsizliklerin ardı arkasının kesilmeyeceğine, yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, herkesi kendi gibi zannedeceğine fakat bu konuda yanıldığını anlayacağı zaman çoktan pişman olmuş olacağına, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında kardeşinin hapse düştüğünü gördüyseniz:

  • Hemen her şeyi gereğinden çok abartma eğilimlerindesiniz.

Kahve falında kardeşinin hapse düştüğünü görmek bazı ön yargılarından da kurtulmasına vesile olacağına, büyük mutluluklar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kardeşinin hapse girdiğini görmek kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, daha çok saygı ve destek göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin hapse düştüğünü görmek daha lüks bir hayat yaşayacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında hapse düştüğünü görmek hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, iyi şeyler yaşayacağına, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine, hem özel hayatında hem de ticaret hayatında mutluluğu yakalayacağına rivayet eder.

Kahve falında hapse düşeceğini görmek sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, küslerin ve dargınların barışacağına tabir olunur.

Kahve falında eşinin hapse düştüğünü görmek içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına, maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kardeşinin düştüğünü görmek memur ise terfi edeceğine, bir sebeple çok zarar göreceğine, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına rivayet eder.

Kahve falında kardeşinin denize düştüğünü görmek yorulacağına, önemli bir şahsiyet olarak ilerde ülkenin tanıyacağı biri haline geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir