AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin hapse düştüğünü görmek

Kahve falında birinin hapse düştüğünü görmek

Kahve falında birinin hapse düştüğünü görmek etrafındaki insanlar ile sürekli tartışıp duracağına, eline geçen fırsatların kısa zaman içinde faydalarını göstereceğine, ancak bu durumdan kurtulmak için işi bilen kimselerden fikir alacağına, rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına, kısa zamanda çok yol alınacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, hayatın tadını doyasıya çıkaracağına, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına, böylece daha büyük adımlar atılacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin hapse düştüğünü gördüyseniz:

  • Aralarından bazıları gerçekten yararlı olabilecekken, bazılarıysa uygulanabilir olmaktan çok uzak görünebilir.

Kahve falında kardeşinin hapse düştüğünü görmek içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine, dertlerin çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hapse düşeceğini görmek çok büyük sıkıntılar ile karşılaşsalar bile herhangi bir şekilde kötü bir duruma düşmeyeceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına delalettir.

Kahve falında hapse düştüğünü görmek çok önemli bir sağlık sorunu olmadığı için kısa sürede ortadan kalkacağına, kötü kişilere yakın olacağına işaret eder.

Kahve falında eşinin hapse düştüğünü görmek rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin hapse düştüğünü görmek zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine, özgüveninin artacağına alamet eder.

Kahve falında annesinin hapse girdiğini görmek problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına inanılır.

Kahve falında babamın hapse girdiğini görmek ruhunun da üzüntüden kurtulacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine rivayet eder.

Kahve falında hapse atıldığını görmek işlerinin bozulacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, atılacak adımla birlikte kendisine iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir