AnaSayfa / Genel / Kahve falında oğlunun hapse girdiğini görmek

Kahve falında oğlunun hapse girdiğini görmek

Kahve falında oğlunun hapse girdiğini görmek iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, yaşayacağınız maddi sıkıntıları hemen atlatacağınıza, esenliğe ve ferahlığa kavuşacağına, aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine, her zaman sevgi göreceğine, sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, hanesine bolluk geleceğine ve geçiminin kolaylaşacağına işarettir.

Kahve falında oğlunun hapse girdiğini gördüyseniz:

  • Sizi çekemeyen kimseler, aleyhinizde olmadık şeyler söyleyebilirler.

Kahve falında oğlunun hapse girdiğini görmek zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, sorunların ve sıkıntıların son bulacağına inanılır.

Kahve falında bir kişinin hapse girdiğini görmek hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, para, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine yorulur.

Kahve falında arkadaşının hapse girdiğini görmek kazançlı işlere yatırım yapacağına, herkesin karşısında el pençe divan duracağına tabir olunur.

Kahve falında akrabanın hapse girdiğini görmek zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına, dertlerin dermanının bulunacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kazancın çoğalacağına, muradın gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin hapse girdiğini görmek insanlar arasında barışın sağlanacağına, ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine delalettir.

Kahve falında babanın hapse girdiğini görmek örnek, saygı değer, sözü dinlenir, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına, kendi çok iyi hissedeceğine ve önünü görür olmaya başlayacağına delalettir.

Kahve falında kardeşinin hapse girdiğini görmek sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, işlerin daha kötüleşeceğine, hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine delalet eder.

Kahve falında başkasının hapse girdiğini duymak kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir