AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının hapse girdiğini görmek

Kahve falında arkadaşının hapse girdiğini görmek

Kahve falında arkadaşının hapse girdiğini görmek arada kırıcı bazı konuşmalar geçeceğine, inancının zayıflayacağına, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine, sıkıntılardan yana çok güzel olayların yaşanacağına, malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına, sevdiği kişi ile çok güzel bir birliktelik yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşının hapse girdiğini gördüyseniz:

  • Geçerli nedenleri olabilir.

Kahve falında arkadaşının hapse girdiğini görmek sıkıntılarının hafifleyeceğine, kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine ve yerine getiremeyeceği sözler verip çok zor durumlarda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir arkadaşının hapse girdiğini görmek eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, çok güzel olaylar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşlarının hapse girdiğini görmek sorunlarının son bulacağına, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine, beklemediği bir anda kazanacağı mala ve karşısına çıkacak olan hayırlı bir kısmete işaret ederken çok daha az sayıda balık görmesi, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına işaret eder.

Kahve falında annesinin hapse girdiğini görmek özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine, kendisinin başarılarını duymuş olan bir kişi sayesinde çok büyük paralar kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir başkasının hapse girdiğini görmek çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, gergin olacağına delalet eder.

Kahve falında oğlunun hapse girdiğini görmek sorunlarından kurtulacağına, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine, hayali kurulan herşeye sahip olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendini hapse girdiğini görmek sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında babasının hapse girdiğini görmek yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına ve evleneceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir