AnaSayfa / Genel / Kahve falında hapise düştüğünü görmek

Kahve falında hapise düştüğünü görmek

Kahve falında hapise düştüğünü görmek disiplinli bir hayat sürme kararı alacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, elinin döneceğine, kendisi için uygun olmayan bir ilişkiyi sonlandıracağına, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine, kişinin bu arkadaşıyla konuşarak durumu sonlandırmak, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, onlar tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına işarettir.

Kahve falında hapise düştüğünü gördüyseniz:

  • Belli konularla başarılı şekilde ilerleyebilmek için neler olup bittiğini net şekilde anlamanız gerekiyor.

Kahve falında hapise düştüğünü görmek mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine bu sayede bolluk, bereket, zenginlik, rahat, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, sürekli yeni sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında ölmüş babasını hapiste görmek yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının hapiste olduğunu görmek hasretliğin biteceğine ve yarınların çok iyi olacağına, herkesin birbiriyle iyi anlaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eşinin hapisten çıktığını görmek sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına ve uzun zamandan beri çok istediği bir işe gireceğine, zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, rahat bir döneme girileceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiyi hapiste görmek işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, sorumluluklarının ve yükümlülüklerinin artacağına işaret eder.

Kahve falında hapiste kalmak kendisine zarar verecek her türlü koşulu en iyi şekilde değerlendirerek yaşamını titiz bir yoldan sürdüreceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına ya da sinema filmi izleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında hapiste olduğunu görmek zor bir döneme gireceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, masrafların altında kalacağına delalet eder.

Kahve falında hapisten firar etmek büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir