AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini hapiste görmek

Kahve falında kendini hapiste görmek

Kahve falında kendini hapiste görmek kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, huzurunun artacağına, isyan edeceğine, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, keyfin ve huzurun yerine geleceğine, hayırlı olayların yaşanacağına, üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına ve sorunların biteceğine, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendini hapiste gördüyseniz:

  • Kuşkulu durumlar veya şüpheli hareketleri olan kişiler aklınızı karıştırabilir.

Kahve falında hapisten kurtulmak düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, yapılan projelerin çok bereketsiz olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin hapisten kaçtığını görmek sıkıntılı bir döneme girileceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, ev sahibi olunacağına ve yeni elemanlar alınması suretiyle işlerin daha da büyütüleceğine delalettir.

Kahve falında hapisten çıkmış birini görmek hobiler edinip yaşamına yeni renkler katacağına, maddi ve manevi olarak destek olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hapis birini görmek yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine alamet eder.

Kahve falında hapis cezası yemek sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına, gözyaşının kuruyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hapis ziyaret etmek maddi ve manevi olarak çok daha iyi bir duruma geleceğine, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hapisten çıkmak çok büyük ve çok sıkıntı verici olayların yaşanacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına inanılır.

Kahve falında kocayı hapiste görmek hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine, yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, hayatının güzelleşeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir