AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini hapiste görmek

Kahve falında birini hapiste görmek

Kahve falında birini hapiste görmek yanlışlara düşeceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, mutsuz olacağına, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine, sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, yaşadığı zorlukların son bulacağına, huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, huzurlu bir hayat süreceğine, onunla bir ömür mutlu olacağına, kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında birini hapiste gördüyseniz:

  • Katılacağınız topluluklara ilişkin aktivitelerin karşılığını verebilir veya karşılığını görebilirsiniz.

Kahve falında hapiste olan birinin çıktığını görmek mevki veya kariyer için sürekli çalışmak yerine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, bu sayede evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine delalettir.

Kahve falında hapis cezasına çarptırılmak iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, kendisi ve ailesi için her türlü sorumluluğu çekinmeden rahat bir şekilde alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında müebbet hapis cezası almak hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına ve zor geçen bir dönemin sonuna geleceğine, diplomalı ya da üniversiteli olmamış olmasının başarısına engel olamayacağını göstererek alaylı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hapis olduğunu görmek yüksek makamlara geleceğine ve önemli işlerin başındaki kimse olacağına, türlü musibetlerin kişinin peşinden geleceğine delalet eder.

Kahve falında eşinin hapiste olduğunu görmek hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşının hapisten çıktığını görmek büyük işlerin ortaya konulacağına, huzurunun, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında annesini hapiste görmek hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına işarettir.

Kahve falında hapisten birini kaçırmak fal sahibinin geçim derdinin biteceğine, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir