AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin kişiyi hapishanede görmek

Kahve falında sevdiğin kişiyi hapishanede görmek

Kahve falında sevdiğin kişiyi hapishanede görmek yapılan işin karşılığının alınamayacağına, kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına ve yaşanan üzüntülerin mutluluğa döneceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiğin kişiyi hapishanede gördüyseniz:

  • Maddi açıdan, varolan sorunlarınızı çözümlemek amacıyla bulunacağınız girişimlerden zarar görebilirsiniz.

Kahve falında sevdiğin kişiyi hapishanede görmek gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğini hapishane görmek bilinçli şekilde hareket etmeye gayret göstereceğine, düşüncelerini eyleme dönüştürecek fırsatlar bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğini hapishanede görmek evinde bereketin eksik olmayacağına, kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, iyi evlilikler yapmaya, evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişinin adını görmek ön plana çıkacağına, umutlarının biteceğine bu durumun hayata küsmesine ve bunalıma girmesine neden olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiyi başkasıyla evlendiğini görmek huzur dolu günler geçireceğine, çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine ve çok daha huzurlu bir insan olacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğin kişinin kardeşini görmek bazı iş birlikleri yapacağına, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine delalettir.

Kahve falında sevdiği kişiye sevdiğini söylemek aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına ve hep iyilik düşüneceğine, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiği kişiyi öptüğünü görmek hayırlı olayların yaşanacağına, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir