AnaSayfa / Genel / Kahve falında hapis cezası almak

Kahve falında hapis cezası almak

Kahve falında hapis cezası almak kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, kazancının sağlam ve sabit olacağına, evli bir kadının bebek emzirmesi ise yeni bir çocuk dünyaya getireceğine, onurlu ve dürüst yolundan, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, kendisini takdir edenlerin de, çekemeyenlerin de çoğalacağına, insanları günah işlemeye teşvik edeceğine ve hayırlı işler yerine kötü şeyler yapacağına, başarıların çoğalacağına, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine inanılır.

Kahve falında hapis cezası almak gördüyseniz:

  • Aşırı harcamalardan sakının.

Kahve falında hapis cezası aldığını görmek kötü yollara gireceğine, inancından sapacağına, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında hapis cezası yemek parasının her zaman bereketli olacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hapis cezası almak hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine ve büyük üzüntülere neden olacağına, bolluğa kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hapis cezasına çarptırılmak işlerinden de geri kalacağına, başının ağrıyacağına, gelirinin eksileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında müebbet hapis cezası almak eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, yoksul için zenginliğe tabir olunur.

Kahve falında birinin hapis cezası aldığını görmek yersiz yere suçlanacağına, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında askerde ceza almak tövbe etmeye ya da İslamla şereflenmeye, maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında araba cezası yemek büyük adımlar atacağına, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir