AnaSayfa / Genel / Kahve falında hapı yutamamak

Kahve falında hapı yutamamak

Kahve falında hapı yutamamak çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, yetersiz gördüğü noktalarda kendini ilerleteceğine, aklını başına toplamazsa uzun süre maddi problemlerle uğraşmak zorunda kalacağına, bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına, büyük sorunlar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hapı yutamamak gördüyseniz:

  • Alacağınız sonuçlar sizi şaşırtabilir.

Kahve falında birinin hapse düştüğünü görmek başarılı işlere imza atılacağına, ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hapse girmek ve çıkmak atılan adımların sıkıntı yaratacağına, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yakınlarının hapse girdiğini görmek beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, keyfinin, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına işarettir.

Kahve falında haksız yere hapse girmek beklediği olumlu bir haber üzerine rahat bir nefes alacağına, şöhretli biri olunacağına inanılır.

Kahve falında ev hapsi görmek işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine, işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına tabir olunur.

Kahve falında hap içmeye çalışmak mubah olmayan yollara sapacağına, kötü ve durmuş olan işlerin açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hapse girmemek için kaçmak verimin her geçen gün artacağına, özellikle küskünlükler söz konusuysa barış sağlanacağına işarettir.

Kahve falında hapse gireceğini duymak aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine ve muhtaç insanlara ettiği yardımlar sayesinde çok mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir