AnaSayfa / Genel / Kahve falında haksız yere hapse girmek

Kahve falında haksız yere hapse girmek

Kahve falında haksız yere hapse girmek hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına, okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, yeniden düzen kurmaya yol açtığına delalet ettiğini söyler bazıları ise iyi giden hayatın bozulmasına, düzenin alt üst olmasına ve fal sahibinin zarar edeceğine, haksızlık ve nankörlük göreceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, ortaklardan birinin yapacağı hatalar yüzünden iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, kötü duygularından arınacağına inanılır.

Kahve falında haksız yere hapse girmek gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızın bilerek yada bilmeyerek, parayla ilgili bir işinizi engellemesi mümkündür.

Kahve falında haksız yere hapse girmek eline geçen gelirin de çoğalacağına, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında haksız yere hapse düşmek nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına işaret etmektedir.

Kahve falında haklı yere beddua etmek hafifleyeceğine, iyileşeceğine, ferahlayacağına, kalp kırmaya alamet etmektedir.

Kahve falında haklı yere adam öldürmek kazancında artış olacağına, çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, hayırlı bir evlilik yapılacağına işarettir.

Kahve falında haksız yere tutuklanmak iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, hobilerine eğileceğine tabir olunur.

Kahve falında haksız yere suçlandığını görmek çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine ve herkesin mutlu olacağı bir ortamın oluşacağına işaret eder.

Kahve falında haksız yere suçlanmak işlerinden olumlu geri dönüşler alacağına, çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine işaret eder.

Kahve falında birini öldürmek hapse girmek işlerin her geçen gün daha iyi olacağına, iş hayatında ve aile hayatında düştüğü boşluktan kurtulması ve parasal olarak çok zor durumlara düşmemesi için yardım edileceğine ve herhangi şekilde ortaya çıkabilecek hastalık durumundan ötürü gereken ne varsa yapılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir