AnaSayfa / Genel / Kahve falında hapse girmek ve çıkmak

Kahve falında hapse girmek ve çıkmak

Kahve falında hapse girmek ve çıkmak işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine, her türlü yaşam isteğinin kolayca karşılanacağına, illet bir hastalığa yakalanmayacağına ve melanete denk gelmeyeceğine, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, güzel gelişmeler yaşanacağına, zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hapse girmek ve çıkmak gördüyseniz:

  • Kendinizi etrafa ya da beğendiğiniz kişiye çok sevdireceksiniz.

Kahve falında hapse girmek çıkmak sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına ve sevineceğine, çok zor dönemlerden geçeceğine inanılır.

Kahve falında hapse girmek ve çıkmak bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, gönlünün ferahlayacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hapse girmek ve kaçmak sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine, statü atlayacağına, rütbe edineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birini öldürmek ve hapse girmek kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yakınının hapse girmek büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına işarettir.

Kahve falında hapse girmek aile içinde huzurunun ve neşesinin kalmayacağına, alanında marka bir isim olacağına inanılır.

Kahve falında hapse girmekten korkmak huzurlu bir yaşantıya başlanacağına, hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Kahve falında haksız yere hapse girmek iyi insanlar ile birlikte olunacağına, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir