AnaSayfa / Genel / Kahve falında ev hapsi görmek

Kahve falında ev hapsi görmek

Kahve falında ev hapsi görmek hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, iyi geçim halinde kalacağına, kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, moralini ve neşesini kaybedeceğine, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, huzur ve sevgi dolu günler yaşayacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, mutluluktan havalara uçacağına delalettir.

Kahve falında ev hapsi gördüyseniz:

  • Ciddi konulardan uzak durun.

Kahve falında ev hapsi görmek bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, yapmaya çalıştığı şeyler hatalı adımlar atacağına işarettir.

Kahve falında ev hapsi olmak huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, evindeki huzurun bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hapse atıldığını görmek maddi yükünün artacağına, borçlarının kapanacağına, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında uyuşturucu hap görmek üstünlük elde edeceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, çıkış yolları bulacağına, rahatlayacağına, hafifleyeceğine yorulur.

Kahve falında birinin hap içtiğini görmek sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına, işlerin düzeleceğine, adımların çok iyi bir yol açacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin hapse girmesini görmek dileklerin yerine geleceğine, parasının pul, malının da hiç olacağına inanılır.

Kahve falında birinin hapse girdiğini görmek büyük sorunların yaşanacağına, sıkıntılarının daha da artacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, işlerin düzene gireceğine, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına yorulur.

Kahve falında bir tanıdığının hapse girdiğini görmek kısa bir kırgınlık yaşanacağına, para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir