AnaSayfa / Genel / Kahve falında evliyken tekrar evlenmek

Kahve falında evliyken tekrar evlenmek

Kahve falında evliyken tekrar evlenmek bazı radikal kararlar alınacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, iyi konumlara geleceğine, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, yeni yeni fırsatlara sahip olunacağına, hayırlı bir erkek ile evleneceğine işarettir.

Kahve falında evliyken tekrar evlenmek gördüyseniz:

  • Sizinle aynı amaçlara sahip ciddi kişilelerle bir araya gelebilirsiniz.

Kahve falında evli bir adamın tekrar evlendiğini görmek kısmet alacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evli bir erkeğin tekrar evlendiğini görmek gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, insanlar tarafından tanınan biri olacağına, geçim kaygısı ve sıkıntısı yaşamayacağına delalet eder.

Kahve falında evli olduğu halde tekrar evlendiğini görmek bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, bu sayede hayatının çok daha iyi duruma geleceğine, zengin olunacak bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evli bir kişinin tekrar evlendiğini görmek belalı kimselerle karşılaşacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine, endişe verici bazı durumlar ile karşılaşılacağına delalet eder.

Kahve falında evli eşiyle tekrar evlenmek dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evli bir kadının tekrar evlendiğini görmek ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evli erkeğin tekrar evlendiğini görmek iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, sonunda hayır getiren bir habere kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evli olduğun kişiyle tekrar evlenmek ondan şifa göreceğine, güç alacağına, sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir