AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabayı yakmak

Kahve falında arabayı yakmak

Kahve falında arabayı yakmak zorlukların baş göstereceğine, borçların artacağına, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, israf etmeden, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına, istediği her şeyi fazlasıyla elde edeceğine, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına, seyahat sırasında çok büyük miktarda para harcayacağına inanılır.

Kahve falında arabayı yakmak gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızı geliştirmek, kazançlarınızı arttırmak veya ilişkilerinizi düzenlemek ya da kuvvetlendirmek istiyorsanız hızlı düşünmeniz veya acele hareket etmeniz gerekiyor olabilir.

Kahve falında araba farı yakmak makamının tehlikeye gireceğine, atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arabayı yakmak kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, işten eve bir hayat yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında araba yakmak kişinin sülalesindeki erkek birey sayısının artacağına, ardından yeni bir iş için başvuru yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının sigarasını yakmak çekilen hasretin biteceğine, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yün yakmak ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine, elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kına eline yakmak bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, sürekli dalgınlık veya unutkanlık gibi durumlar yaşanması yüzünden ikaz alacağına rivayet eder.

Kahve falında bir yerini yakmak sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, kazanılan paranın bereketinin olmayacağına işaret eder.

Kahve falında yemeğin altını yakmak mevcut konforunun da devam edeceğine, yeni ve isabetli adımlar atılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir