AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir yerini yakmak

Kahve falında bir yerini yakmak

Kahve falında bir yerini yakmak en olunmaz yaralarının kapanacağına, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine, umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, korkularından kurtulacağına, hayata karşı cesaretleneceğine, hayallerde değişiklikler olacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına ve projelerinin beklenenden daha fazla ilgi göreceğine, huzursuzluk içinde ve sorunlu günler yaşanacağına, sıkıntıların azalacağına, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine delalet eder.

Kahve falında bir yerini yakmak gördüyseniz:

  • Sözlerinizi yerine getirmek zorunda hissedebilirsiniz.

Kahve falında bir yeri yakmak maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir yer yakmak alacağı bazı yardımlar sayesinde çok hayırlı ve güzel işlere gireceğine, imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, elindekilerinin kıymetini bileceğine yorulur.

Kahve falında bir yerini yakmak kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına inanılır.

Kahve falında birinin canını yakmak yapılan çalışmalarda birçok kişinin ekmek yemesinin sağlanacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin elini yakmak işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine, moralinin bozulacağına ve sinirlerinin de adeta bir yay gibi gerileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kuranı yakmak maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında evini yakmak zamanında çok çalışmasının ve karlı yatırımlarının karşılığını şimdi daha az yorularak ve daha az çalışarak alacağına, geçim sıkıntısı varsa kolaylıkla atlatacağına alamet etmektedir.

Kahve falında şeytan yakmak kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine ve kişiler arasında çok daha büyük bir bağın ortaya çıkacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir