AnaSayfa / Genel / Kahve falında yün yakmak

Kahve falında yün yakmak

Kahve falında yün yakmak aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, etrafındaki insanların çok büyük saygısını ve güvenini kazanacağına, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, bir sebeple yapılan işin kısa bir zaman içinde gözden geçirilip farklı şekillerde yapılması ya da yerini yeni bir işe bırakması gerektiğine ve bu şekilde daha doğru bir iş yapılacağına, sıkıntıların ve üzüntülerin son bulacağına, sıkıntılı bir dönemin ardından çok kazanç elde edeceği bir döneme gireceğine, büyük bir ortaklığa girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yün yakmak gördüyseniz:

  • Akla hayale gelmeyen işlere kalkışabilir, ani bir maceraya atılabilirsiniz.

Kahve falında yün yakmak rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, hayatı boyunca türlü aksilikler ve sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kahverengi yün görmek bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine ancak sevdiği kişilerin vereceği destek ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, yıpranacağına, strese gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında denizde yün yıkamak daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kuzu yünü görmek insan ilişkilerinin daha iyi bir hal alacağına, çok zengin olacağına alamet eder.

Kahve falında kirli koyun yünü görmek yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, başarılar elde edileceğine, iyi haberler alınacağına inanılır.

Kahve falında beyaz yün iplik görmek işlere karışan, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında yün ıslamak zor zamanlar geçirileceğine, bu yüzden falı kapatan kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına yorulur.

Kahve falında yün yatak taşımak sorunlarının birken beş olacağına, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, bol rızık ve para sahibi olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir