AnaSayfa / Genel / Kahve falında yemeğin altını yakmak

Kahve falında yemeğin altını yakmak

Kahve falında yemeğin altını yakmak işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine, yaptığı kötülüklerin cezasını çekmesi için elinden gelen herşeyi yapacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, hayattan yana umudunun kırılacağına, yolculuğun hiçbir yarar getiremeyeceğine, güzel bir hayat süreceğine, eksiklerinin farkına varacağına, Allah’ın kendisinden yana olacağına ve kişinin beklediğine, sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yemeğin altını yakmak gördüyseniz:

  • Zaten uzun süredir onları ihmal ediyorsunuz.

Kahve falında yemeğin altını yakmak mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, imkanlarının genişleyeceğine, doğru arkadaşlıklar, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yemeği yakmak kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, doğru olanı seçeceğine ve aldığı kararların kendisini ileri taşıyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yemek pişirmek için ateş yakmak atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine rivayet eder.

Kahve falında yemek pişirirken yakmak yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, ailesini ve kendisini korumak için her zamankinden daha dikkatli olacağına inanılır.

Kahve falında yemekleri yakmak çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına tabir olunur.

Kahve falında altın elma yemek sıkıntıdan sonra feraha erileceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında altın çikolata yemek ancak daha azimli ve daha sabırlı adımlar atıp çok büyük ve yeni bir anlayışla zarar edilen işlerin toparlanacağına, kafasının boşalacağına inanılır.

Kahve falında altın küpe yemek ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir