AnaSayfa / Genel / Kahve falında hanımının aldattığını görmek

Kahve falında hanımının aldattığını görmek

Kahve falında hanımının aldattığını görmek hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine ve bu parayı hayır getirecek işler için kullanacağına, gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, imkânlarının çoğalacağına, kazancın daha da artacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine, geleceği için doğru ve isabetli adımlar atacağına, kendisini ferahlamış hissedeceğine, kendisi için isabetli adımlar atacağına, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına, üzüntülerin son bulacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine işarettir.

Kahve falında hanımının aldattığını gördüyseniz:

  • Bir yolculuk yapmak zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında hanımının aldattığını görmek başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına ve böylece kişinin rahat edeceğine, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine yorulur.

Kahve falında hanımını sırtında taşımak patron koltuğuna yükseleceğine, ahiret hayatı için güzel hareketlerde bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölen hanımını görmek sıkıntıların üstesinden gelmesinde destek olacağına, beklentilerinin de yerine gelmeyeceğine işarettir.

Kahve falında hanımla kavga etmek bazı kişilerin yardımı olmaksızın, bu durumdan tek başına kalkamayacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girip mutlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında hanımını kesmek art niyetli ve kötü emelleri olan bir kişiyi alt etmeye, pek çok olumlu gelişmelere rivayet etmektedir.

Kahve falında hanımını başkasıyla görmek yaşayacaklarının psikolojik olarak etkilenmesine ve kırılmasına neden olacağına, adından konuşulur olacağına yorulur.

Kahve falında hanımının kaybolduğunu görmek bilge ve alim kimse haline geleceğine, başarıların başkaları tarafından da övgüyle karşılanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hanımından ayrılmak hayal kırıklığı yaşayacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, ailesini de yanına alarak üzerindeki stresi atacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir