Kahve falında hanımından ayrılmak

Kahve falında hanımından ayrılmak dertlerin ve sorunların biteceğine, güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, ufkunun açılacağına, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine, kötü günler geçireceğine ve hayal kırıklığı yaşayacağına, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine ve herhangi bir hastalık ile bir sorun yaşamayıp çok sıhhatli olacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, sevdikleri ile çok mutlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında hanımından ayrılmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişileri bazı şeyleri farklı yapması konusunda ikna etme çabanız karşılıksız kalabilir.

Kahve falında hanımından ayrılmak yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, kazançtan yana kara geçeceğine, daha fazla dünya malı sahibi olacağına, makamını garantileyeceğine, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına yorulur.

Kahve falında hanımının öldüğünü görmek özlemelerin son bulacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine alamet eder.

Kahve falında hanımını bıyıklı görmek hayal ettiğinden ve arzuladığından da fazlasına kavuşacağına, küslerin barışacağına işarettir.

Kahve falında abinin hanımını görmek daima afiyette olacağına, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine, kısa bir zaman içinde sorunlarının büyük kısmından büyük bir azim göstermesi sayesinde kurtulacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş hanımını görmek yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine, maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, bu durumun hem kişinin kendisini hem etrafındaki insanları çok kötü etkileyeceğine, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına delalettir.

Kahve falında eski hanımını görmek o kapıyı kapatacağına, elinin bollaşacağına, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine delalet eder.

Kahve falında kendi hanımını görmek çok özel fırsatlar elde edeceğine ve böyle teklifler alacağına, sayılacağına ve sevileceğine tabir olunur.

Kahve falında başbakan hanımı görmek rızkının azalacağına, ticarette şansının düşeceğine, sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir