AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş hanımını görmek

Kahve falında ölmüş hanımını görmek

Kahve falında ölmüş hanımını görmek kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine, zor durumlarda kalacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine, ağız tadının yerine geleceğine, arkadaşları, dostları, akrabaları, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş hanımını gördüyseniz:

  • Almanız olası bir teklife hemen cevap vermeyin.

Kahve falında hanımının kaçtığını görmek birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, aile üzerindeki kara bulutların dağılacağına delalet eder.

Kahve falında kardeşinin hanımını görmek onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine delalettir.

Kahve falında hanımına tokat atmak keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, planların aksayacağına inanılır.

Kahve falında dayı hanımı görmek herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, sürekli yeni sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında hanımını başkasıyla görmek hayal edilen herşeye kavuşacağına, işleri konusunda büyük faydası dokunacak bir malzeme alacağına işaret eder.

Kahve falında hanımını öldürmek ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına, üzgün ve karamsar olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hanımının ağladığını görmek eski küskünlüklerin giderilerek geleceğe pozitif bir şekilde bakılacağına, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına rivayet eder.

Kahve falında hanımını öpmek dertlerinin biteceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, bu durum sayesinde iş hayatının da düzene gireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir