AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski hanımını görmek

Kahve falında eski hanımını görmek

Kahve falında eski hanımını görmek bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine, çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına, borçların gittikçe artacağına, bir araya geleceğine ve eski günlerde olduğu gibi yan yana ve omuz omuza olacağına, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski hanımını gördüyseniz:

  • Eski bir arkadaş ya da sevgili faydadan çok zarar getirebilir.

Kahve falında eski hanımını görmek verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hanımını kıskanmak ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, manevi anlamda da istediği huzuru yakalayacağına inanılır.

Kahve falında hanımına kızmak uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, hiç istemediği sorunlarla karşılaşabileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hanımını hasta görmek birlikte kâh ağlayacağına, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına inanılır.

Kahve falında hanımını sakallı görmek iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine yorulur.

Kahve falında cumhurbaşkanının hanımını görmek rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, bu iş yüzünden bir sağlık sorunu yaşanacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hanımını kesmek huzur içinde yatacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hanımını aldatmak sorunların kısa sürede aşılacağına, her daim aile tarafından kollanacak olan fal sahibinin sırtının yere gelmeyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir