AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamur koparmak

Kahve falında hamur koparmak

Kahve falında hamur koparmak terfi edeceğine bu vesileyle yokluktan kurtulacağına, uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine, üzüleceğine ve yıkılacağına, sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, hayallere kavuşulacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, sağlığının yerinde olacağına, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hamur koparmak gördüyseniz:

  • Evinizde yapacağınız detaylandırılmış değişiklikler hayatınızı kolaylaştırabilir.

Kahve falında milföy hamuru görmek kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hamurun içinde kurt görmek iyileşeceğine, kısmet alacağına, huzurlu bir hayat için gereken şeylere sahip olduktan sonra kendisine uygun bir kısmet bulmaya çalışacağına tabir olunur.

Kahve falında ölen birinin hamur yoğurduğunu görmek yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına ve refah ve huzur içinde bir hayat süreceğine, içinde bulunduğu bu durumdan kurtulmak için çözüm yolu arasa da bulamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hamur işi vermek sıkıntılı dönemleri atlatacağına ve işyerinin tekrar iş yapar hale geleceğine, kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına ve tekrar eski lüks hayatına döneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında pişmiş hamur yemek kendisi için uygun olmayan bir ilişkiyi sonlandıracağına, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında legende hamur görmek elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine işaret eder.

Kahve falında birine hamur vermek kazancının daha da artacağına, aile hayatı içinde rahat edeceğine yorulur.

Kahve falında kek hamuru yoğurmak ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, malını ve parasını kaybedeceğine ve bununla kalmayarak hayal kırıklığı yaşayarak mutsuz olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir