AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamur yumağı görmek

Kahve falında hamur yumağı görmek

Kahve falında hamur yumağı görmek işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, yeniden çok güzel hayaller kurmaya başlayacağına, yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, hem kendi ailesi hem yakın arkadaşları için çok güzel bir sürprize imza atacağına, hayatındaki fırtınaların durulacağına, ele geçecek haram mal ve paraya, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hamur yumağı gördüyseniz:

  • Bir süredir, çevrenizdeki bazı kişilerin fikir veya eylemleri aslında bir istikrar içeriyor veya söylediklerinde gerçeklik payı olabilir.

Kahve falında hamurdan yumak yapmak sevinçli ve güzel bir haber alınacağına, maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hamur yumakları görmek korkularından, hastalıklarından, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına delalet eder.

Kahve falında hamur yumağı görmek mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine işarettir.

Kahve falında ip yumağı satın almak çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, bir süre bu durumun devam edeceğine ancak daha sonra yaşanacak olan bazı güzel gelişmeler sayesinde sorunların çözüm bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sarı ip yumağı görmek özel hayatının da yolunda gideceğine, rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine delalet eder.

Kahve falında yumak çözmek ancak dişini sıkıp dayanması sayesinde çok büyük bazı kazançlar elde edeceğine, ummadığınız bir yerden elinize mal geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında renkli yumak ip görmek beklenmeyen yerden gelecek yardımlara, helal rızık elde edeceğine ve iş konusunda sıkılmayacağına delalet eder.

Kahve falında bir yumak ip görmek kişinin güvenlik zafiyetlerini ortadan kaldırarak, sevdiklerini de koruyacağına, iş ve aile konusunda diğer insanlara daima yol göstereceğine ve işle ilgili olarak yapılan her şeyde büyük başarı kazandıracağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir