AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamurdan yumak yapmak

Kahve falında hamurdan yumak yapmak

Kahve falında hamurdan yumak yapmak fal sahibinin tüm sıkıntılarının ve çektiği zahmetin artık son bulacağına, böylece kendisini kötü durumlara düşürmek isteyen insanları şaşırtıp kendisinden uzaklaştıracağına, belki de hiç görmediği bir kişi tarafından büyük zarara ve ziyana uğratılacağına, kalabalık aile toplantılarına katılacağına, ağız tadına kavuşacağına, kişinin karamsar ve üzgün ruh halinden kurtulacağına, sorunlarından kurtulacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, sorunlu bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hamurdan yumak yapmak gördüyseniz:

  • Ne kadar çok bilgi toplarsanız o kadar kolay karar verebilirsiniz.

Kahve falında hamurdan yumak yapmak el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına, maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine delalettir.

Kahve falında hamur yumakları görmek yeni insanlarla tanışacağına veya kalıcı ve güvenilir dostlar edineceğine, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına işarettir.

Kahve falında hamur yumağı görmek kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ipi yumak yapmak ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yumak halinde saç görmek yeni girişimlerde bulunacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına ve sorunların aşılması konusunda yardım edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında örgü ipi yumağı görmek başarılı bir kişi olacağına, başarılı olundukça özgüvenin artacağına, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mavi ip yumağı görmek moralsizlik dışında hayata karşı isteksiz olunacağına, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına işarettir.

Kahve falında kıl yumağı görmek yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına, para sıkıntısı çekmeyeceğine ve rahatının yerinde olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir