AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamur yumakları görmek

Kahve falında hamur yumakları görmek

Kahve falında hamur yumakları görmek kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, iş yerinde çok zarar edileceğine, sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, kaybedilen malları tekrar kazanacağına, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, zorlukların biteceğine, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine, etrafındaki insanlara karşı mahcup olacağına inanılır.

Kahve falında hamur yumakları gördüyseniz:

  • Kişisel değişiklikler yapmamanız durumunda fazlasıyla cazip görünen bazı teklifler anlamını yitebilir veya geri çekilebilir.

Kahve falında hamur yumağı görmek bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, toplum tarafından el üstünde tutulup saygı ve hürmet göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hamur yumakları görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine, kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hamurdan yumak yapmak sorunların çabucak halledileceğine, sorunların ancak birlikte hareket edilerek çözüleceğine yorulur.

Kahve falında örgü ipi yumağı görmek düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına, daha sonra da bu durumdan kurtulmak için uzun süre çaba göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yumak saç görmek işinde en iyisi olacağına, kişinin çok kısmetsiz olduğu bir dönemin yaşanacağına inanılır.

Kahve falında yumak sarmak mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, tartışmaların sona ereceğine ve yardım isteyen kişilere yardımcı olunacağına alamet eder.

Kahve falında örgü yumakları görmek çıkmaza gireceğine, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında ağzından kıl yumağı çıkarmak kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, yalan söyleyen bir kişinin aile ilişkilerine büyük zarar verecek bir yalanının ortaya çıkacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir