AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamur işi tatlı görmek

Kahve falında hamur işi tatlı görmek

Kahve falında hamur işi tatlı görmek ne yapsa, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine ancak kendisini toparlayıp bu kişiyi hayatından tamamen çıkaracağına, onlardan destek göreceğine ve hayır bulacağına, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine, değer verdiğiniz birine karşı olan hislerinizin git gide kaybolmasına, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına, maddi açıdan kötü durumdaysa iyi duruma geleceğine, iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hamur işi tatlı gördüyseniz:

  • İlginizi çeken konulara zaman ayırmanızı sağlayacak değişiklikler yapmanız gerekiyor.

Kahve falında hamur işi tatlı görmek maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine ve uzun bir süre bu durumdan kendisini kurtaramayacağına işaret eder.

Kahve falında hamurlu tatlı yemek sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, hayırlı ve güzel işlere imza atacağına ve bu sayede uzun yıllardan beri büyük bir özlemle gerçekleşmesini beklediği hayallerinin yakın bir zamanda çok güzel gelişmeler eşliğinde gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hamur tatlısı görmek aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına tabir olunur.

Kahve falında hamur tatlısı yapmak çok üzücü olaylar yaşayacağına, evli ise yaşadığı sıkıntılardan kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tatlı hamuru yoğurmak elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, hayatı boyunca rahat yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında tatlı hamuru yapmak eşlerine karşı baskın davranacaklarına ancak her koşulda anlayış görecekleri için bu durumun ilişkiye zarar vermeyeceğine, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına delalet eder.

Kahve falında hamur tatlısı yemek aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına, gün yüzü görmeyeceğine, her zaman çok üzgün olacağına yorulur.

Kahve falında tatlı hamuru görmek hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir