AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamile misin diye sormak

Kahve falında hamile misin diye sormak

Kahve falında hamile misin diye sormak işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine, iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, akraba ilişkilerinin her zaman samimi ve sıkı olacağına, çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, dikkat çekeceğine ve bu sayede iş dünyasında kısmetlerinin çoğalacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına delalettir.

Kahve falında hamile misin diye sormak gördüyseniz:

  • Çok uzaklardaki bir telefonla gelen bir habere sevineceksiniz.

Kahve falında hamile misin diye sormak ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, çevresinde herkesin sözüne güvendiği, sevip saydığı bir birey olunacağına rivayet eder.

Kahve falında mis kokulu çiçek görmek yaşayacaklarının ağırlığının altında kalacağına, iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hacı misi görmek yardım istediği kişilerin destek vermeyeceğine, maddi açıdan çok sıkıntı çekileceğine ve yakın bir arkadaşının ihanetine uğranacağına işaret eder.

Kahve falında hacı misi sürmek yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, mevki edineceğine tabir olunur.

Kahve falında mis gibi kokmak yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine, elindeki herşeyi kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hamileyim diye yalan söylemek sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, ay sonunu getirmekte zorluk çekileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında anne diye seslenmek iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında seni seviyorum diyen birini görmek aileye büyük bir ev alınacağına, çok saygın bir kişi olarak yüksek bir mevkiye terfi edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir