AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamile tanıdığını görmek

Kahve falında hamile tanıdığını görmek

Kahve falında hamile tanıdığını görmek sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, gözyaşının dineceğine, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, geçim derdinin biteceğine, sorunlarının çözüleceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına, kişinin evlatlarının artacağına, başa iş açacağına, artık kangrene dönmüş ve bu nedenle her fırsatta karşısına çıkan ve kendisine engel olan problemlerinin giderileceğine yorulur.

Kahve falında hamile tanıdığını gördüyseniz:

  • Çevrenize karşı kendinizi kanıtlama isteğiniz doğacak.

Kahve falında tanıdık birini hamile görmek yüzünün güleceğine, bol şanslı bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir tanıdığı hamile görmek ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tanıdığının hamile olduğunu görmek uzun yaşayacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına delalettir.

Kahve falında tanıdığı hamile görmek yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına yorulur.

Kahve falında tanıdık kadını hamile görmek yaşama sevincine kavuşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözüme kavuşturacağına rivayet eder.

Kahve falında tanıdık hamile görmek elinde bulunan ve kendisini çok daha zor durumlarda idare etmesi için sakladığı bir miktar parayı yeni işi için harcayacağına, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına alamet eder.

Kahve falında bir tanıdığının hamile olduğunu görmek beklentilerinin gerçekleşeceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, aksiliklerin bu sayede aşılacağına tabir olunur.

Kahve falında tanıdık birinin hamile olduğunu öğrenmek ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, karşısına pek çok aksilik ve engel çıkacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir