AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamile kızını görmek

Kahve falında hamile kızını görmek

Kahve falında hamile kızını görmek şansının döneceğine, yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına ama bu sorunun kısa süreli olacağına ve daha sonra işin düzgün bir şekilde ilerleyeceğine, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, bolluk ve bereketin artacağına, ancak yılmayacağına, çok büyük çaba sarfedeceğine, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında hamile kızını gördüyseniz:

  • Alışılmadık aktiviteler ya da arkadaşlar farklı konular üzerinde düşünmenize neden olabilir.

Kahve falında bekar kızın hamile olduğunu görmek gireceği işlerde başarı elde edeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında annenin bekar kızının hamile olduğunu görmek zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına, yapılmak istenen projeye hız verileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kızını hamile olduğunu görmek sorunlarından kısa bir zaman içine kurtulacağına, mevki kazanacağına yorulur.

Kahve falında bekar kızın hamile olmak hayırlı bir erkek ile evleneceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine delalettir.

Kahve falında bekar bir kızın hamile olduğunu öğrenmek maddeden çok maneviyata önem vereceğine ve en büyük hedeflerinden birinin de gerçek huzuru bulmak olacağına, sıkıntıların son bulacağına işarettir.

Kahve falında bir kızın kendini hamile görmek eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında bekar kızının hamile olduğunu görmek çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına ve eş, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine, kişinin kendisi için iyi dileklerle girdiği işlerin kendisine kar getirmesine sadece sayılı günlerin kalmış olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiği kızı hamile görmek başına musibetli ve melanetli olayların geleceğine, sorunlardan kısa süre içinde kurtulmaya işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir