AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamile kara kedi görmek

Kahve falında hamile kara kedi görmek

Kahve falında hamile kara kedi görmek herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, kazancın gittikçe azalacağına, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına, her nimetin lezzetine varacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine, borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, alim ve bilge insan olacağına, insanların gözünde saygıdeğer, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında hamile kara kedi gördüyseniz:

  • Olaylar büyük çaplı hal almadan önce, iyi bir değerlendirme yapılmasında veya iş bölümü gerçekleştirilmesinde fayda var.

Kahve falında hamile kara kedi görmek hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine tabir olunur.

Kahve falında kara kedinin kovaladığını görmek birçok fırsatın istemeden de olsa kaçırılacağına, yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kara ve beyaz kedi görmek hayatın tüm nimetlerinden de sonuna kadar faydalanmaya, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına yorulur.

Kahve falında kara kedi beslemek başkalarının özel hayatına karışıp sonrasında olayların kontrolden çıkmasına sebep olunacağı, işgüzar davranışlar ve sözler nedeni ile dışlanıp, yalnız kalınacağına, ömrü boyunca mutlu olacağına ve maddi sıkıntı çekmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kara kedi görmek aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, elindeki imkanların artacağına, daha sık alışveriş yapmaya, konsere ve sinemaya gitmeye, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine işaret eder.

Kahve falında kara kedi kovalamak fırsatların teker teker elden kaçacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını daha çabuk sonlandırıp kazancını daha hızlı bir şekilde eline alacağına inanılır.

Kahve falında kara kedi öldürmek hidayete erip huzuru bulacağına, zararlı olabilecek bir işin dikkat edilmesi sayesinde büyük başarı getireceğine ve birçok kişinin ekmek yiyeceği bir kazanç kapısının temellerinin atılacağına delalet eder.

Kahve falında ölü kara kedi görmek söz sahibi olacağına, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, kötü alışkanlıklarından arınacağına, doğru yolu bulacağına, dinde olgunlaşacağına, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir