AnaSayfa / Genel / Kahve falında kara kedi öldürmek

Kahve falında kara kedi öldürmek

Kahve falında kara kedi öldürmek kişi elini neye atarsa sonucun en iyisi olacağına, vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına, en önemli anlarda destek görüleceğine, kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine, maddi olarak güç kazanacağına, ayrıcalık elde edeceğine, büyük başarıların ve kazançların kapısını açacağına, gücünü, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine delalet eder.

Kahve falında kara kedi öldürmek gördüyseniz:

  • Bazı konulara tutkulu yaklaşımlar gösterme isteğiniz artabilir.

Kahve falında kara kedinin öldüğünü görmek birçok kişinin yapması gereken işin altında kalınacağına, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine ve akrabasının sırtından çok büyük bir yük alacağına inanılır.

Kahve falında kara kediyi öldürmek gelirinden yana memnun olacağına, gönül işlerinden yana umduğu ile karşılaşamayacağına inanılır.

Kahve falında kara kedi öldürmek yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, her şeyin kişinin lehine gelişeceğine tabir olunur.

Kahve falında kara kedi yakalamak kimseyle konuşmaz olacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, hayatın keyifli bir hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kara kedi kovaladığını görmek yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, işlerin günden güne açılacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine tabir olunur.

Kahve falında kara kedi ısırması görmek özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine tabir olunur.

Kahve falında eve kara kedi girdiğini görmek yaşamının uzun olacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine, yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, borçların ve dertlerin biteceğine işaret eder.

Kahve falında kara kedi beslemek iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir