AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamile kalmadan doğurmak

Kahve falında hamile kalmadan doğurmak

Kahve falında hamile kalmadan doğurmak hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine, bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine ve iyi noktalara ulaşacağına, hayırsız olaylar yaşayacağına, her geçen gün daha mutlu ve daha hayat dolu olunacağına, zor bir dönem geçirileceğine, maddi çıkmazların biteceğine, kısmetin bollaşacağına, yarınlarına umutla bakacağına işaret eder.

Kahve falında hamile kalmadan doğurmak gördüyseniz:

  • Kendinizi düşünüyorsanız, olayları büyütmemelisiniz.

Kahve falında hamile kalmadan doğurmak bir takım sorunlar çıkacağına ve kazancın düşeceğine, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine ve yaşadığı bir hastalık varsa şifa bulacağına rivayet eder.

Kahve falında hamile kalmayı görmek sıkıntılara ve zorluklara daha akıllı ve mantıklı yaklaşacağına, sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan fal sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sahura kalkmamak iş hayatında çok büyük başarılara imza atacağına, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölünün mezardan kalktığını görmek mal varlığında kayıplar yaşayacağına ve para kaybedeceğine, kötülüklerden uzaklaşacağına delalettir.

Kahve falında hastanın ayağa kalktığını görmek sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine alamet eder.

Kahve falında namaza kalkamamak rızkının genişleyeceğine, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına, kişinin aşırı kibirli hareketlerinin faturasının çok ağır olacağına rivayet eder.

Kahve falında toz kalktığını görmek ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına, insanlar arasında yüceleceğine, saygınlık göreceğine, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin intihara kalkıştığını görmek uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına ve hayatında çok rahat olduğu bir döneme gireceğine, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir