AnaSayfa / Genel / Kahve falında toz kalktığını görmek

Kahve falında toz kalktığını görmek

Kahve falında toz kalktığını görmek daha sonra da bunun meyvelerini toplayacağına, şüpheli bir olay yaşanacağına, meslek hayatında büyük başarılara imza atacağına, hayallerinin, arzularının, iş projelerinin gerçek olacağına, ayağını yorganına göre uzatmaması ve önlem almaması halinde icra gibi kötü bir olay yaşanacağına, sabırlı olmak ve Allah’a yalvarmak dışında kişinin elinden bu süreç zarfında bir şey gelmeyeceğine, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine, işlerindeki sorunların ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında toz kalktığını gördüyseniz:

  • Evinizi, gayrimenkullerinizi, önemli bir adımınızı veya uzun vadeli bir plan ya da projenizi ilgilendiren olaylarda sakin davranmakta zorlanabilirsiniz.

Kahve falında toz kalktığını görmek kazancının artacağına ve yaşamına bolluk geleceğine, sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hamile kalmadan doğurmak ailesine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, sevdikleri ile çok mutlu olacağına alamet eder.

Kahve falında birinin intihara kalkıştığını görmek giden birinin geri döneceğine, ilk zamanlarda parasal sıkıntılar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölen birinin mezardan kalktığını görmek hayır getirecek ve birçok soruna çözüm olacak bir kişi ile ortaklık kurulacağına, sevimsiz bir tartışmanın ortasında kalınacağına inanılır.

Kahve falında sel kalktığını görmek kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında uçağın kalkamadığını görmek yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında amuda kalktığını görmek yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine, gözden uzak olduğu zaman gönüllerden de uzak olacağına işarettir.

Kahve falında sahura kalkmamak tabiri caizse yüzünün düşmesine neden olacağına, daha sonra yapılan araştırmalar sayesinde bu durumun düzeltilmesi için çaba harcanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir