AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamile kalmayı görmek

Kahve falında hamile kalmayı görmek

Kahve falında hamile kalmayı görmek ortamın bir hayli gerileceğine, kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan fal sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına, borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, yeterli kimse haline geleceğine, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, kiracı olmaktan kurtulacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, bir sebeple borcun gittikçe artacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, kişinin kaymağını toplayıp, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına işaret eder.

Kahve falında hamile kalmayı gördüyseniz:

  • Son dakika değişiklikleri çevrenizdeki herkesin tahminlerde bulunmasına neden olabilir.

Kahve falında hamile kalmayı görmek moralinin, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, hayatının ortalarına gelmiş, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hamile kalmadan doğurmak huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine yorulur.

Kahve falında ölünün ayağa kalktığını görmek çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hasta birinin ayağa kalktığını görmek bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, bazı kişilerle aralarında büyük anlaşmazlıklar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında bebeğin ayağa kalktığını görmek eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına tabir olunur.

Kahve falında uçak kalkışı görmek yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına, güzel bir hayata sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında atın şaha kalktığını görmek çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine yorulur.

Kahve falında tırnağının kalktığını görmek güleceğine, keyifleneceğine ve neşeli olacağına, hiç hayal edilmeyecek mevkilere terfiler alınacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir